Pronađite nas i na:

123

123

123

123

Sportska zajednica Grada Labina donirala sportsku opremu i rekvizite osnovnim školama Labinštine i centru "Liče Faraguna"

Kao i nakon zadnje dvije Olimpijade, i ovoga puta Izvršni odbor Sportske zajednice Grada Labina odlučio je da se sredstva preostala nakon organizacije 9. Olimpijade, a koja su prikupljena marketingom (donacije i sponzorstva), usmjere u kupovinu sportske opreme za sve škole sudionice.

Tako su škole u Čepiću, Potpićnu, Raši, Nedešćini, te dvije labinske, dobile sportsku opremu u vrijednosti cca. 2.000,00 kn svaka. Ukupan iznos koji se utrošio je 14 tisuća kuna.

 

 U sportsku opremu koja je donirana školama spadaju lopte za sve sportove (nogomet i mali nogomet, košarka, rukomet, odbojka), loptice za bacanje, dresovi-markeri, strunjače, vijače, lopte za pilates, mreže za golove i koševe, oprema za badminton i stolni tenis...itd.

 

Nova sportska oprema pomoći će školama da se što bolje spreme za jubilarnu 10. Olimpijadu Osnovnih škola koja će se održati u listopadu 2017. godine, a Sportska zajednica planira sa ovom praksom nastaviti i slijedećih godina.

 

Na uručivanju opreme bili su prisutni profesori tjelesnog: Ljubomir Vilić – OŠ Vladimira Nazora Potpićan i OŠ Ivan Goran Kovačić Čepić, Ervin Kiršić – OŠ Matije Vlačića i tajnik Sportske zajednice Grada Labina Siniša Verbanac. Zbog obveza nisu mogli prisustvovati Saša Runko, prof. u OŠ Vitomir Širola Pajo Nedešćina, Loriza Golja iz OŠ Ivo Lola Ribar, Vedran Biočić iz OŠ Matije Vlačića, te Ana Blečić iz OŠ Ivana Batelića Raša.

 

Osim sportske opreme za osnovne škole, Sportska zajednica donirala je i sportske rekvizite u vrijednosti 1.500,00 kn, centru „Liče Faraguna“.